0879 20 52 53

Как протича РОБО партито?

СТАРТ

Първите 5 мин. след започване на РОБО партито са отделени за запознаване и въвеждане в света на забавните роботи.

Времето използваме, за да изчакаме да се съберат всички (или поне повечето) гости. Говорим си за роботи, а ОниБот дава интересни предизвикателства на гостите.

КОНСТРУИРАНЕ НА РОБОТИТЕ

Разказваме какви роботи ще се конструират и какво ще може да се прави с тях. Помагаме на всеки отбор да започне конструирането на базов робот, който по-късно ще може да модифицира и използва в РОБО състезанията.

МОДИФИЦИРАНЕ НА РОБОТИТЕ

Това е първото голямо предизвикателство към нашите гости. Отборите трябва сами да надградят базовите роботи и да ги модифицират за РОБО състезанията.

И не само, това е и шанс още сега да вземат предимство пред другите участници в РОБО състезанията. Става все по-забавно и напрегнато в процеса на завършване на роботите и “надхитрянето” между участниците.

П.С. Разбира се, тук отново даваме насоки на отборите, но ги оставяме самостоятелно да усъвършенстват робота си.

ВРЕМЕ ЗА ХАПВАНЕ И ПОЧЕРПКА

Минал е около час от началото. Време е за малка почивка и почерпка.

Оставяме роботите, мием ръцете и отиваме в друга парти зала, където е приготвена вкусна почерпка. След това е ред на тортата. Когато отборите се преборят и с нея, се връщаме при роботите в очакване на, може би, най-забавната част от детския РОБО рожден ден.

ПРОГРАМИРАНЕ НА РОБОТИТЕ

Показваме на децата как се програмират роботите. Даваме няколко прости задачки и когато отборите ги изпълнят и видим, че могат сами да програмират роботите си, започват РОБО състезанията.

СТАРТ РОБО СЪСТЕЗАНИЯ

Време е за състезания с РОБОТИ! Отборите предварително са избрали какви робо състезания да организираме и просто даваме старт на турнира. Най-често правим сумо състезание, но може да бъде футбол и др.

Все пак, според нас и повече участници, сумо състезанието е най-забавно и атрактивно.

КРАЙ НА РОБО ПАРТИТО

Дава се старт на последния рунд от състезанието. С последното състезание и рождения ден с роботи е на своя финал. 

Правят се последни снимки с роботите и раздаваме мини LEGO подаръци на гостите. Това е и последната част от РОБО партито.

След това рожденика / рожденичката разполага с 15 мин. в които да изпрати своите гости.

Често задавани въпроси за рождените дни с роботи

Рождения ден е далеч?

Искате да резервирате, но рождения ден е далеч. Ние можем да ви напомним за РОБО партитата. Попълнете формата и ще ви пишем месец преди рождения ден.

Всички полета, означени с * са задължителни.

Вашето име*

Email*

Телефон

Ден*

Месец*

Година*