0879 20 52 53

Отзиви за рождените дни с роботи

Един различен и чудесен рожден ден, организиран от момчетата от Onparty. Дъщеря ми се забавлява много, както и поканените момичета. За момчетата е ясно 🙂 Екипът организира партито чудесно и всичко мина спокойно, забавно и запомнящо се! Определено препоръчвам и за момичешки рождени дни!

– Alex Ivanova

 

За тези, които търсят един различен, смислен и не по-малко забавен празник. Децата си изкараха чудесно и сега следим и за други изяви на центъра

– Ilka Dávila

 

Един много смислен вариант за рожден ден, в който на фокус са мисленето, съобразителността и умението да се учиш от грешките в отбора в реално време. Момчетата бяха бързи и емоционални, момичетата – хладнокръвни и изпълнителни, и всички говореха за роботското парти дни наред!
Ако сте изчерпали детските клубчета и анимирани програми, това е нещо вълнуващо и запомнящо се!

– Gergana Fakalieva

 

Партито с роботи е страшно интересно за децата. Тръгнаха си много доволни и изразиха специални благодарности, че сме ги поканили на точно такъв рожден ден.

– Kalina Petkova

 

Страхотно местенце със страхотен екип от млади професионалисти! Както каза Калоян – ако можеше Марти и в училище да ми преподава, щях да съм най – старателният ученик!
Браво момчета, страхотни сте!

– Бети Велидолска

 

Onparty, благодарая,че ми предоставихте възможността да отпразнуваме седмия рожден ден на Мартин по един нестандартен начин!
Центърът е страхотен-пъстър, светъл, топъл, екипът е изключително любезен , а боевете с роботи са наистина страхотна емоция за децата!
Ще следим какви курсове предлагате и непременно ще ви посетим отново!

– Cabo Da Boa Esperança

 

Най-готиният рожден до сега. Имаше повече момичета, които не бяха разочаровани, че няма кукли 🙂 Всички и малки, и големи сме очаровани! Прекрасен екип и много усмихнат! Голямо благодаря!

– Деница Руменова

 

Благодаря за прекрасния празник. Дори Дядо Коледа не се справи толкова добре.

  – Даниела Илиева

Усмивките върху лицата на децата са безценни. Благодаря от сърце, че ги предизвикахте. -Колко беше хубаво по скалата от 1 до 10???? -Точно толкова, че всички дрешки бяха мокри от лудите емоции. Все едно те се сражаваха, а не роботите. Бъдете здрави и радвайте!

– Lidiya Lilova

 

Страхотен детски център! Незабравимо преживяване за децата!

– Val Denev

 

СТРАХОТЕН РОЖДЕН ДЕН! БЛАГОДАРЯ! Дори и да съм имала някакво притеснение, относно това, че е нещо различно и не знам до колко ще е забавно на децата. В момента който видях (още с влизането), блясъка в очите и усмивките по лицата на децата, притеснението ми изчезна. Вече знаех, че ще си изкарат страхотно. И това наистина се случи. Желая ви успех и до нови срещи 🙂

– Десислава Димитрова

 

Благодаря на екипа на центъра за прекрасния празник! Много се забавляваха децата, излязоха щастливи и усмихнати, което е най-важното за един детски празник! Получава ви се страхотно, продължавайте! Впечатлена съм и от умението на момчетата и момичетата да се справят с “банда разбойници”, които кротко и внимателно слушаха инструкциите и съсредоточено конструираха роботите си, а след това изчакваха реда си на арената. Още веднъж топло благодаря! Успех!

– Sashka Jordanova Velkova

 

Страхотен Рожден Ден, отлична организация, невероятно отношение! Благодаря на целия екип! Габи и гостите и страхотно се забавляваха.

– Miglena Petkova

 

Рожденникът и децата много се забавляваха и бяха много развълнувани от тържеството в OnParty. Аз се впечатлих от професиналното отношение и ентусиазма на персонала. Много забавено и смислено парти за вече поотраснали деца. Родителите малко се затрудниха с намирането на локацията, но всички останаха на мнение, че услията са си заслужавали. Благодарим ви
OnParty

– Facheva-Aladjem

 

Добра организация, много емоции и незабравими детски спомени!

 – Надежда Крачунова

 

С благодарност за чудесния рожден ден! Всичките ми притеснения (“различно” от обичайните партита за момиче, малки деца – 6 г., организация – хапване,торта и т.н.) отпаднаха на мига, в който децата влязоха в клубчето! Рожденичката и гостите се забавляваха много и останаха изключително впечатлени! Дори Марти пожела следващият рожден ден да е също там – запазете ни датата за догодина

– Веселина Цветкова

 

★★★★★

– Стела Ерменкова

 

★★★★★

– Mirela Spasova

 

★★★★★

– Desimir Risov

 

★★★★★

– Борислава Христова

 

★★★★★

– Никола Дурчев

 

★★★★★

– Илия Пехливанов

 

★★★★★

– Цвети Попова

 

★★★★★

– Снежана Симеонова

 

★★★★★

– Йоана Митева

 

★★★★★

– Мария Божилова

 

Може да прочетете или напишете още отзиви на страницата ни във Фейсбук 🙂 -> www.facebook.com/onparty/reviews

Рождения ден е далеч?

Искате да резервирате, но рождения ден е далеч. Ние можем да ви напомним за РОБО партитата. Попълнете формата и ще ви пишем месец преди рождения ден.

Всички полета, означени с * са задължителни.

Вашето име*

Email*

Телефон

Ден*

Месец*

Година*