0879 20 52 53

Общи условия за детско парти и рожден ден в Онпарти

Начало и Край на партито

Всяко парти е с предварително уговорен час за начало и край, които трябва да бъде спазван*.

Гостите може да дойдат в ONparty не по-рано от 15 мин. преди уговорения час за начало. Родителите нямат ангажимент за провеждането на партито. Дори те да осигурят храната или тортата, ние ще я подредим и сервираме на децата, когато стане време за хапване.

След края на партито Рожденика / Рожденичката разполага с 15 мин., за да изпрати своите гости.

*При удължаване на партито, заради забавяне от страна на ONparty, времето за изпращане на гостите се засича след реалния край на партито, а не след предварително уговорения.

Какво правят родителите по време на партито?

За съжаление в ONparty все още няма подходящо място за родителите. Затова и на рождените дни родителите не остават при децата*.

Има два варианта за родителите:

  • Да изпозлват времето да си свършат някаква работа, докато децата се забавляват при нас.
  • Да останат в приятна сладкарничка или бистро на около 2 мин (100-150 м.) от ONparty.

*Родителите са добре дошли винаги да видят как протича партито, но не може да влизат при децата и да прекъсват партито, ако това не се наложи. Имаме удобно фоае с големи прозорци към залата за забавления, от където родителите може да виждат по всяко време какво се случва и какво правят децата.

*Родителите може да останат във фоаето, докато посрещнат всички гости, но не и по време на цялото празненство. Винаги каним всички родители да присъстват на последните 10-15 мин. от партито, за да видят как се забавляват децата и да станат част от най-забавния момент на партито. В същото време и децата искат да им се похвалят с нещата, които са направили.

*Родителите на деца със специални нужди може да стоят по време на цялото парти при децата, ако преценят това за необходимо

Как протича едно парти с роботи?

Ето как протича едно РОБО парти -> ВИЖ ТУК

Снимки и видео материали по време на партито

Родителите може да снимат децата по време на партито, но това не трябва да пречи на децата и организацията на партито. Най-добрият и удобен момент за снимки и клипове са последните 10-15 мин, от партито.

Запазване на ден и час за партито

Всяко парти се провежда след предварително запазен ден и час. След като бъде запазен час, най-късно седмица преди партито, трябва да получим капаро за потвърждение на резервацията. Капарото е в размер от 100лв.

При резервация на парти се посочва приблизителен брой гости. Най-късно до два дни преди празненството трябва да е ясен окончателния брой. Ако този брой бъде до 14 деца и на партито присъстват под 8 деца, се заплаща минимален куверт от 8 броя. Ако предварителния брой бъде над 14 деца и на партито присъстват под 12 деца, се заплаща минимален куверт от 12 броя.

Това се налага поради предварителното планиране на партито, според броя деца. Т.е. допълнителни преподаватели, подготовка на храна и др.

Рождения ден е далеч?

Искате да резервирате, но рождения ден е далеч. Ние можем да ви напомним за РОБО партитата. Попълнете формата и ще ви пишем месец преди рождения ден.

Всички полета, означени с * са задължителни.

Вашето име*

Email*

Телефон

Ден*

Месец*

Година*