0879 20 52 53

Детски клуб и парти център ONparty

Какво правим?

В детски център ONparty организираме най-вълнуващите и “умни” детски рождени дни. А именно парти с истински роботи. Рождения ден е веднъж в годината и какво по-важно от това, да бъде отбелязан и преживян максимално запомнящо се. При РОБО рождените дни се случва точно това.

 

Даваме възможност на децата да се впуснат в едно специално приключение в което могат да създават, докато се забавляват и използват цялото си въображение. Приключение в което предизвикателствата нямат край и всяко следващо е по-интересно.

 

Роботите са LEGO MINDSTORMS EV3, а игрите са забавни и подходящи за всяко дете между 7 и 13г. Децата строят собствени роботи, след което ги програмират и участват с тях в РОБО състезанията.

 

Казано на кратко, рожденият ден преминава в забавни състезания с роботи. Точно заради иновативния формат във всеки гост остава незабравим спомен от преживяното. Може да видите някои от отзивите тук: Отзиви от наши гости.

 

Другото интересно нещо, което правим са работилници за деца. Всяко едно дете може да участва в тях, стига да се регистрира предварително за участие. Формата е близък до рождените дни, но фокусът е една идея повече върху навлизането на децата в света на роботиката и техническите науки.

Защо го правим?

С времето забелязахме, че на родителите им става все по-трудно да се намерят оригинална тема за детско парти. Масовите теми, като (боулинг, кино, игри в зала и т.н.) се приемат за клише и често няма как да бъдат надграждани с нови въведения. Общо взето всяка година е нещо познато, но в различен детски клуб.

 

Най-добре това си личи при децата между 9 и 12 г., на които бързо започват да им омръзват традиционните начини за празнуване на рождения им ден.

 

Реално ние създадохме едно ново и атрактивно детско парти, което може да бъде надграждано с годините и да става все по-интересно. А след всяко парти, децата говорят с месеци след това, как са създали истински роботи и в какви състезания са участвали с тях.

 

Защо правим работилниците?

Защото 80-90% от децата, участвали в рожден ден с роботи, нямат търпение да се докоснат отново до роботите и забавните робо състезания. Понеже няма как да ги караме да чакат до собствения им рожден ден или да се надяват на покана от някой техен приятел, решил да празнува в ОНпарти, направихме работилници.

В тях всеки може да вземе участие и също така преместихме фокуса към получаване на повече практически знания за роботите и техническите науки.

Кои сме ние?

Ние сме ОНпарти. Детски център в София. Нашите гости правят роботи и участват в РОБО предизвикателства и състезания. Правим го от около година и смеем да твърдим, че до сега не е имало дете, което да не остане очаровано от случващото се тук.

 

Насочили сме се предимно към организирането на “най-яките” детски рождени дни и партита.

 

Като оставим роботите на страна, имаме светещи и креативни маси, арени за състезания, ЛЕГО възглавнички и какво ли още не, което не се среща често, ако въобще се срещне някъде 🙂

Рождения ден е далеч?

Искате да резервирате, но рождения ден е далеч. Ние можем да ви напомним за РОБО партитата. Попълнете формата и ще ви пишем месец преди рождения ден.

Всички полета, означени с * са задължителни.

Вашето име*

Email*

Телефон

Ден*

Месец*

Година*